Hvad siger vores kunder

anmeldelser

    Tak for fantastisk rådgivning Mark. Stort udvalg af værktøj til fornuftige priser.

    Thomas Årre

      Fik en god og professionel betjening af Mark. Stort udvalg til konkurrencedygtige priser.

    Jesper Varde

 

Stort sortiment af værktøj og tilbehør fra de førende kvalitetsbrands.

 

Hos billigvaerktoj.dk, bestræber vi os altid på at have de bedste varer, til de bedste priser, fra nogle af verdens bedste leverandører. Her på siden finder du et bredt sortiment af værktøj. Hvad enten du leder efter El værktøj, håndværktøj, topnøglesæt eller tilbehør til værkstedet, finder du det her, til en skarp pris.

 

Vores fornemmeste pligt, er at levere de værktøjsprodukter som de professionelle håndværkere, eller den selvudlærte handyman, kræver. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

 

Foruden håndværktøj har vi et stort udvalg af tilbehør. Så hvis du leder efter nyt jagttøj, fodtøj som sikkerhedssko og gummistøvler eller Esbjerg maskinemalje, behøver du ikke at lede andre steder end hos billigvaerktoj.dk.

 

Vi er en lille forretning med 2 ansatte, Far Bjarne og søn Mark. Vi har i over 30år forsøgt at gøre en forskel for vores kunder, gennem seriøs vejledning, skarpe priser samt stor flexibilitet. Ønsker du personlig kompetent vejledning af fagmænd, kontakt da os pr. telefon eller email.

 
X